LOUISE ROE accepterer følgende betalingsmidler:
    • Mastercard
    • Visa / Visa Dankort
    • Maestro
    • MobilePay
    • Anyday
Betaler du med kreditkort, vil du blive bedt om at indtaste kortets kontrolcifre. Du finder de tre kontrolcifre på bagsiden af dit kreditkort, oftest i højre side af kreditkortets bagside. Kontrolcifrene er nødvendige for at betalingen kan gennemføres og for at opretholde et højt sikkerhedsniveau.
Når dine varer forlader vores lager for at blive leveret, vil din betaling blive trukket på det valgte betalingsmiddel.
Når du afgiver din ordre fra et land der er medlem af EU, vil prisen på den samlede ordre være indeholdt din lokale momssats. Bestiller du fra et land der ikke er en del af EU kan der forekomme ekstra omkostninger til ordren udover dansk moms på 25%, såsom udenlandsk moms og import gebyrer. Omkostninger som disse afholdes af kunden selv, og vi anbefaler dig at undersøge de gældende regler gældende for det pågældende land du handler fra.
Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.