Når du køber på www.louiseroe.dk gælder følgende:

FRAGTVILKÅR OG BETINGELSER
Når du afgiver din ordre fra et land der er medlem af EU, vil prisen på den samlede ordre være indeholdt 25% dansk moms. Bestiller du fra et land der ikke er en del af EU kan der forekomme ekstra omkostninger til ordren, så som udenlandsk moms og import gebyrer. Omkostninger som disse afholdes af kunden selv, og vi anbefaler dig at undersøge de gældende regler gældende for det pågældende land du handler fra. 

Alle danske leveringer vil blive leveret med GLS eller UPS fra LOUISE ROE's hovedlager eller butik i København. Louise Roe Aps kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser forsaget af tredjepart.

Ordren vil blive leveret på den leveringsadresse der angives ved bestillingen. Din ordre vil blive leveret i ugedagene mandag til fredag. Tidspunktet for levering afhænger af, i hvilket land leveringen sker og hvilken fragtmand der benyttes. Der skal kvitteres for varerne ved modtagelsen. Det behøver nødvendigvis ikke være dig der kvitterer. Personer på leveringsadressen (fx et familiemedlem, en ven, receptionist etc.) kan således kvittere for modtagelsen med bindende virkning for dig.

Vores fragtmand vil foretage ét leveringsforsøg. Her vil fragtmanden efterlade en kvittering, som informerer dig om hvor du kan afhente din pakke indenfor en begrænset periode. Afhentes pakken ikke rettidigt, vil pakke blive returneret til LOUISE ROE  som ikke-leveret.

Vær opmærksom på risikoen for mistede varer eller beskadigelse overdrages til dig efter levering. Hvis pakken er beskadiget, skal du afvise at modtage varerne. Hvis du ønsker at klage over manglende ensformighed, skal du notificere os per mail.

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage i Danmark og 2-5 hverdage i lande uden for Danmark (EU + Øvrige lande).

FRAGT

Danmark

GLS Pakkeshop 0,00 DKK (omfatter ikke møbler) 

GLS Privat 49,00 DKK
Møbelfragt: Ved køb af møbler kontakter kundeservice dig og aftaler levering og fragtpris. 

EU (Den europæiske union) + Norge
UPS Standard 199.00 DKK
Møbelfragt: Ved køb af møbler kontakter kundeservice dig og aftaler levering og fragtpris.


Øvrige lande
UPS Standard 299.00 DKK
Møbelfragt: Ved køb af møbler kontakter kundeservice dig og aftaler levering og fragtpris.